Video: 20 minutter til Cornelius i Atalanta-sejr: Nærmer sig Europa-plads

Andreas Cornelius fik tirsdag aften de sidste 20 minutter for Atalanta, da de mødte Genoa på udebane i den italienske Serie A. Her blev det til en 2-1-sejr for Cornelius og resten af Atalanta-holdet.

Dog skulle Atalanta se sig selv komme bagud med 0-1 efter bare fire minutter, da Bertolacci hamrede bolden i mål efter forarbejde fra Taarabt, som naturligvis udløste stor jubel blandt hjemmepublikummet. De skulle dog komme ned igen.

Lige inden pausen kunne Ilicic nemlig udligne for Atalanta, da han omsatte et oplæg fra Petagna til scoring, hvorefter de to hold kunne gå i omklædningsrummet, og syv minutter inde i anden halvleg var Ilicic igen på spil.

Her sendte han et indlæg efter ind i feltet efter et kvikt frispark, hvor Masiello kunne heade bolden i mål til Atalanta-føring. Kort efter var Ilicic’ kamp ovre, da han blev skiftet ud til fordel for Andreas Cornelius – men flere mål blev det altså ikke til.

Med sejren er Atalanta nu på ottendepladsen i Serie A, hvor de nu har fire point op til nærmeste Europa League-plads. Det er sjettepladsen, og den sidder Sampdoria på i øjeblikket, og de har en kamp i hånden i forhold til Atalanta.

I næste runde skal Cornelius’ Atalanta-hold møde Lazio på hjemmebane.

Find mere information om Arsenal babytøj, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *