Spansk medie: PSG går efter Atletico-keeper til januar

Siden Thibaut Courtois i 2014 skiftede til Chelsea efter endt lejeaftale har slovenske Jan Oblak vogtet målet for Atletico Madrid. Det har han gjort på imponerende vis, og derfor har han gennem flere sæsoner været meldt på vej til større adresser.

Nu skulle der dog endelig være en klub, der er parat til at gøre noget ved sagen. Paris Saint-Germain skulle nemlig være helt desperat efter at hente Oblak allerede til januar. Den franske storklub er angiveligt ikke tilfredse med præstationerne fra de nuværende målmænd, Kevin Trapp og Alphonse Areola.

Det vil eftersigende ikke stoppe Paris Saint-Germain, at de ikke vil kunne bruge Jan Oblak i Champions League, da han allerede har optrådt i turneringen for sin nuværende klub Atletico Madrid. Desperationer er ifølge Sport så stor, at de er villige til at leve med den detalje.

Ifølge Sport kunne der meget vel indgå en nuværende PSG-spiller i handlen, og avisen foreslår både argentinske Javier Pastore og den tyske målmand Kevin Trapp. Sidstnævnte vil angiveligt selv gerne væk, da han ønsker spilletid for at sikre sig en plads i den tyske VM-trup.

Find mere information om Billige Fodboldtrøjer, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *