Thorup: Ved ikke, om vi er favoritter

Til årets sidste Superligakamp tog FC Midtjylland en sikker sejr på 4-0 over Randers FC, og de tre point betyder samtidig, at jyderne lige nøjagtig sniger sig et point forbi Brøndby IF og dermed overtager førstepladsen.

Træner Jess Thorup mener, at det er fuldt fortjent, at FC Midtjylland kommer til at indtage førstepladsen i den to måneder lange vinterpause.

– Det gør jo ikke noget, at der er et par måneder til næste kamp, når vi ligger nummer et. Og jeg synes, at det er berettiget, at vi er på førstepladsen, når vi spiller, som vi gør i dag, siger Jess Thorup til tipsbladet.dk.

Efterhånden som sæsonen er skredet frem, ligner det, at FC Midtjylland kommer til at kæmpe med Brøndby IF om titlen, og det bliver en hård kamp, som der skal lades op til.

– Jeg ved ikke, om vi er favoritter. Vi ligger nummer et, og det er berettiget, men jeg kan heller ikke se, hvem der skulle stoppe os. Vi har været i gang længe uden pause, så vi skal slappe lidt af, så vi står med endnu flere kræfter til foråret, forklarer Thorup.

Et par runder inde i sæsonen valgte Jess Thorup at ændre systemet, så der nu er en trebackkæde, to wings, to midtbanespillere og tre angribere, og det har vist sig at være en særdeles velfungerende taktik.

De sidste 11 kampe er det blevet til hele ti sejre og bare en enkelt uafgjort.

– Den store succes har også overrasket mig. Siden FCK-kampen kan jeg ikke erindre, at vi har tabt. Vi har gjort noget rigtigt, men at det er gået så fantastisk, skal spillerne have kredit for, for de har været nysgerrige, ærgerrige og lærevillige, lyder rosen fra træneren.

Find mere information om Arsenal babytøj, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *