Victor Valdes slutter imponerende karriere

Den tidligere Barcelona og Manchester United-keeper Victor Valdes har valgt at trække sig tilbage fra livet som professionel fodboldspiller. Det har den spanske målmand gjort klart ved at lægge et billede op på Instagram med et billede med ordene ‘tak for alt’.

Derefter slettede spanieren alle sine profiler på de sociale medier.

De fleste vil nok huske Vales allerbedst fra tiden på Camp Nou, hvor han spillede over 535 kampe i klubben, som han allerede blev en del af som 10 årig. Her vandt han seks ligatitler samt tre gange Champions League.

Derefter gik turen videre til Manchester United, hvor han tog kampen op med landsmanden David de Gea om startpladsen hos den engelske storklub. Her måtte han dog erkende, at han var oppe mod overmagten. Det hele endte siden med, at han blev lejet ud til Standard Liege i Belgien og sluttede endelig af i Middlesbrough under Aitor Karanka.

Dem forlod han i sommer, og nu er karrieren altså endeligt ovre for Valdes, som i et interview med RAC1 for to år siden havde gjort det klart, at han når stoppede karrieren så ville det blive svært for folk at finde ham igen – og han ville bruge til med børnene, hvor han ville lære dem om livet.

For landsholdet blev det endvidere til 22 kampe for Spanien, hvor han var med på de hold, som vandt VM i 2010 og EM i 2012.

Find mere information om fodboldtøj til børn, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *