Celta bremser Hjulsager-skifte

Den danske midtbanespiller Andrew Hjulsager, der til daglig spiller for den spanske La Liga-klub Celta Vigo ser ud til at fortsætte i klubben. Han var ellers blevet sat i forbindelse med Real Oviedo, hvor han skulle skifte på en lejeaftale.

Men den slags ser nu ikke ud til at komme på tale alligevel. Det ville ellers have givet den tidligere Brøndbyspiller mulighed for ekstra minutter, men Celta skulle selv have lukket ned for muligheden for et skifte.

Det skriver Azul Carbayón, som følger Real Oviedo tæt.

Årsagen til at Celta Vigo nu alligevel vil beholde Hjulsager i forårssæsonen skal muligvis findes i, at den svenske angriber John Guidetti er på vej ud af klubben. Her skulle danskerklubben dog også have haft Hjulsager i tankerne om et skifte væk.

Men det er altså nu noget, som Celta Vigo er gået væk fra, og Hjulsager bliver derfor på Balaídos resten af sæsonen. Indtil videre er det kun blevet til 15 minutter for danskeren i den bedste spanske række.

Andrew Hjulsager har spillet i Celta Vigo siden januar 2017, hvor han på sidstedagen af transfervinduet skiftede fra Brøndby til den spanske klub, hvor han desuden spiller sammen med den danske landsholdsspiller Pione Sisto og de to tidligere FC Nordsjælland-spillere Emre Mor og Stanislav Lobotka.

Find mere information om Billige Fodboldtrøjer, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *