Avis: Bayern München-profil ønsker Barcelona-skifte

Da Pep Guardiola i 2013 skiftede fra Barcelona til Bayern München fulgte Thiago Alcantara med. Den spanske midtbanespiller har sidenhen været en stor profil på den centrale midtbane for de tyske mestre, men nu vil han efter sigende gerne væk fra Tyskland.

Ifølge den spanske avis, Mundo Deportivo, vil Thiago Alcantara tilbage til Barcelona, fordi han ikke er tilfreds med den måde, som Jupp Heynckes har overtaget styringen i Bayern München på.

Den spanske landsholdsspiller har tidligere givet udtryk for, at han måske kunne vende tilbage til Barcelona.

– Barcelona vil altid være mit hjem – både byen og klubben betyder meget for mig. Jeg er meget glad her i Bayern, så jeg kan ikke sige, at jeg definitivt vender tilbage, men i fodbold ændrer tingene sig hurtigt på kort tid, og alt kan ske. Sidste sæson forlængede jeg min aftale med Bayern, men der er en mulighed for, at klubben og jeg går i forskellige retninger, sagde han ifølge Football-España i november.

Den 26-årige spanier, der spillet 15 kampe for Bayern München i denne sæson, har kontrakt med den tyske storklub frem til 2021.

Find mere information om billige fodboldtrøjer med tryk, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *