David Silva meldes tvivlsom til Manchester-derby

Da Manchester City forleden rejste til Ukraine for at gøre sig klar til onsdagens kamp mod Shakhtar Donetsk, var det uden profilen, David Silva.

Spanieren pådrog sig en skade i søndagens sene sejr over West Bromwich på 2-1. Nu står det klart, at skaden er af en sådan karakter, at offensivprofilen ikke havde grund til at tage med flyet til Ukraine.

– Jeg ved ikke, om han er klar til at spille på søndag. Derfor er han blevet i Manchester for at restituere, siger Pep Guardiola til BBC.

Dermed forventes det, at sommerens indkøb i form af Bernardo Silva får en plads i startopstillingen til morgendagens Champions League-opgør. Med et uafgjort resultat kan Shakhtar Donetsk også sikre sig videre avancement i Champions League.

Desuden er Kevin de Bruyne også ude af opgøret, da spilleren skal afsone karantæne. Men eftersom Manchester City allerede har sikret sig en gruppesejr i Gruppe F, forventes det alligevel, at Pep Guardiola vil teste flere af klubbens unge spillere i kampen.

Hvorvidt David Silva, der har startet inde for Manchester City i de seneste fire ud af fem Premier League-kampe, når at blive klar, må tiden vise. Søndag skal Pep Guardiolas mandskab nemlig møde Manchester United.

Find mere information om billige fodboldtrøjer, besøg venligst: www.footballsos.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *