ronaldo trøje Sparta Prag har udsendt et vredt

ronaldo trøje Sparta Prag har udsendt et vredt svar på påstande om, at tilhængere målrettede Rangers midtbanespiller Glen Kamara med racistiske overgreb i deres Europa League-opgør torsdag aften, og påpegede, at det meste af menneskemængden bestod af børn og kalder påstandene “uacceptable, desperate og latterlige.”

Sparta var blevet udelukket fra publikum for kampen på Letna Stadium for racistiske chanting fra deres fans mod Monacos Aurelien Tchouameni sidste sæson, men UEFA gav efter ved at tillade 10.000 børn at se kampen, som de vandt 1-0.

En række voksne fik også adgang til at ledsage deres børn, og Kamara blev ramt af hån, hver gang han rørte bolden, før han blev udvist for en anden bookbar forseelse i det 74. minut til høj jubel.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Hvad blev der sagt efter kampen?
Rangers-manager Steven Gerrard kritiserede Billige Fodboldtrøjer til Børn UEFA for at gå glip af chancen for at gøre et eksempel på Sparta ved at tillade så mange tilhængere at komme ind på stadion – især på jorden, hvor Kamara blev racistisk misbrugt i sidste sæson af Slavia Prag-spilleren Ondrej Kudela. Byens naboer Slavia og Sparta deler arenaen med 10.000 pladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *