ronaldo tøj til børn Besiddelsesbaseret taktik

ronaldo tøj til børn Besiddelsesbaseret taktik viste Berhalter måske for meget respekt for Gerardo ‘Tata’ Martinos Mexico ved at komme frem med et fem-på-back-system.

Det gav bagslag næsten med det samme, da Mark McKenzie, den unge midterforsvarer, der startede sin første kamp mod Mexico, fik en sidelæns aflevering direkte til Jesus Corona og gav Mexico en gave på et mål to minutter efter.

Det øjeblik var USMNT’s første test i natten, men det ville ikke være deres sidste. I minutterne efter spillede USA som en forskudt bokser, der lige knap slog dommerens tæller, og den ene clinched for kære liv for at undgå at blive væltet igen. De kæmpede for at sende bolden endsige skabe med den, da Mexico skruede op for presset.

Det resulterede næsten i et andet mål, hvor Hector Morenos headede hjem fra tæt hold for kun at blive dømt offside, men det øjeblik gav alt det momentum, USMNT havde brug for, for at Gio Reyna kunne skubbe fremad og udligne stillingen på vej ind i pausen.

På det tidspunkt var spillet lige i gang, både med hensyn til tid og begivenhedsrigt. De anden 45 bragte kaos; USMNT omfavnede det og trivedes på en måde ud af det.

De indkasserede igen, denne gang til Diego Lainez, der kom fra bænken for at score i det 79. minut, men endnu en gang kæmpede de Billige Fodboldtrøjer Børn tilbage, med Weston McKennie på vej hjem tre minutter senere for at fremtvinge forlænget spilletid. Blot få øjeblikke efter blev han kvalt for sin indsats, da de to hold stødte sammen i et af flere slagsmål i pausetiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *