manchester united tøj til baby Alle er forskellige

manchester united tøj til baby Alle er forskellige. Jeg kan ikke forvente, at spillere i denne alder [på] 16, 17 gør ting, som en Premier League eller international spiller kan. Jeg prøver på en måde at tage min spillerkarriere ud af det og ikke dømme spillerne sådan. Jeg bedømmer spillerne for, hvad de er, og hvad de forsøger at opnå for deres karriere. Det er det vigtigste, ikke min karriere. Min karriere som spiller er væk. Det handler om, at jeg nu prøver at hjælpe, forme og vejlede dem for at give dem den bedste chance for deres karriere. Det er det, det handler om. Og jeg tror, det er det, du skal indse.

“Jeg synes bare ikke, det er rigtigt at sige: ‘Se, hvad jeg gjorde, og se, hvad vi gjorde. Det handler om, hvad der sker i morgen, ikke i går.”

Og hvordan former fremtiden sig for manden, der først gik gennem Liverpools Academy-døre som otte-årig i 1987?

“Jeg vil forbedre mig, og jeg vil træne på topniveau,” siger Gerrard. “Men jeg formoder, at visse oplevelser på din rejse vil afgøre, hvor længe du vil blive i den. Jeg formoder, hvor succesfuld du er, vil tage dem beslutninger for dig.

”Jeg kunne for eksempel få et job, et førsteholdsjob her i landet og blive fyret efter fire-fem kampe. Det kan udsætte mig resten af mit liv. Jeg tager måske mit første job og vinder en liga, og det kan sætte mig klar til min næste rejse på 10 eller 20 år. Jeg kan ikke forudsige fremtiden. Alt, hvad jeg kan prøve og gøre, er at gøre mig selv så forberedt, som jeg kan, til at gøre det bedste, jeg kan, i de roller, jeg end påtager mig.

“Jeg ønsker, at det her skal være starten på rejsen. Intet afskrækker mig eller skræmmer mig i forhold til at være tilgængelig for job i den nærmeste fremtid. Jeg ved, at jeg ikke kommer til at være U18-træner i årevis – det er helt sikkert. fodboldsæt børn Jeg vil gerne gøre fremskridt, men der er bestemt ikke tid til den progression.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *