Mandagens kamp mod Lyngby kan vise sig at blive helt VM tøj 2018 til Børn speciel for den 35-årige forsvarsspiller

Det tyder på, at det heldigvis kan blive en god dag. Vi har skabt et godt resultat i Lyngby, udtaler Mads Agesen til Randers FC’s officielle hjemmeside.

– Statistikken viser, at vi ikke har tabt til dem i ti kampe, og med to udebanemål kan vi også godt lave matematikken: De skal lave to mål. Der er sket mere skøre ting, end at de ikke skulle lave to på Randers stadion, så vi skal være fuldt fokuserede og gå til opgaven, som vi gjorde derovre.

Mandagens kamp mod Lyngby kan vise sig at blive helt VM tøj 2018 til Børn speciel for den 35-årige forsvarsspiller. Hvis han kommer på banen mod ”De Kongeblå” vil det være hans Randers FC-kamp nummer 127 og måske endda den sidste af slagsen. Agesen lægger således støvlerne på hylden, når sæsonen er slut, og det er den for Randers FC, hvis de formår at gøre arbejdet færdigt mod Lyngby.

– Min karriere lakker mod enden, og det vil være en stor fornøjelse, hvis vi redder os i morgen, så det ser jeg rigtig meget frem til.

Gæsterne fra Lyngby skal som minimum score to mål i Randers, hvis de skal gøre sig håb om at overleve i Superligaen uden at skulle op imod tredjepladsen fra 1. division – NordicBet Ligaen. Det bliver i såfald Vendsyssel, der står for skud for den samlede taber af playoffkampene mellem Randers FC og Lyngby BK.

”Vikingerne” fra Lyngby åbnede efter eget udsagn overlevelseskampen, da Michael Lumb i overtiden reducerede til 2-1 i den første playoffkamp. Selvom Lyngby-mandskabet skal til Randers og score minimum to mål, så lever optimismen i bedste velgående – i hvert fald hos Lyngbys defensive midtbanespiller Mathias Hebo.

– Vi ved godt, at der er en anden etape på mandag. Om vi havde tabt eller vundet (i den første playoffkamp, red.) ændrer ikke på kampen på mandag. Vi skal ud over stepperne, vi skal lave nogle mål og vi skal forhåbentlig holde et clean sheet, men vi tror i hvert fald 100 % på det, udtaler Mathias Hebo til Lyngby BK’s officielle hjemmeside.

Det er sjette gang i denne sæson, at Randers og Lyngby skal krydse klinger. De fem foregående opgør er endt med fire Randers-sejre og en enkelt uafgjort. De seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers og Lyngby er endt med syv Randers-sejre og tre uafgjorte.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtrøjer børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *