Arsenal babytøj som deler vandene.

Real Madrids spanske kaptajn Sergio Ramos er en spiller,arsenal babytøj som deler vandene. Han er en vanvittigt dygtig forsvarsspiller, men han kan til tider godt optræde arrogant, og der er derfor mange, der ikke er fans af ham. Specielt Barcelona-fans har et anstrengt forhold til den iltre spanier, mens Real Madrids fans forguder ham. Derfor vil de nu også være glade for, at deres kaptajn vil ende sin karriere i klubben.

– Min egen fremtid? Jeg vil slutte i Madrid. Jeg kan ikke se mig selv spille for andre klubber end Real Madrid, siger Ramos ifølge sportsmole til Cadena cope.

Sergio Ramos kom til Real Madrid i 2005, og han har nydt stor succes i den spanske hovedstad, hvor han har spillet over 550 kampe i alle turneringer. Udover det har han vundet fire La Liga-titler, to Copa del Rey-pokaler, og så har han løftet Champions League-trofæet 3 gange i klubben.

Den målfarlige midterforsvarer har kontrakt med den spanske hovedstadsklub til sommeren 2020, og han har i indeværende sæson scoret 5 mål i 41 kampe.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om Landsholdstrøje VM 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *