Officielt: Nordstrand indstiller karrieren

Fremad Amagers angriber, Morten Nordstrand, har spillet mere end 250 kampe på topplan, men nu lægger han støvlerne på hylden i en alder af 34 år.

“Alting har en ende, og dette er dagen, som jeg på den ene side har frygtet, og på den anden side glædet mig til. Som fodboldspiller er denne dag uundgåelig, den vil komme før eller siden, men jeg har alligevel set frem til den med ærefrygt, fordi fodbold har været så stor en del af mit liv i så mange år.”

“Jeg fik heldigvis spilleglæden tilbage med mit skifte til Fremad Amager. Efter mit sidste udenlandsophold i Australien havde jeg desværre mistet gløden og lysten til spillet,” siger Morten Nordstrand.

“Kroppen er slidt, og restitutionen tager efterhånden længere tid, end hvad godt er. Jeg har altid spillet for at gøre en forskel, og når jeg ikke længere kan gøre det, hver gang jeg spiller, er tiden inde til at trække stikket, inden nogen gør det for mig.”

“Hvad der skal ske efter sæsonen må tiden vise VM tøj 2018 til Børn. Om jeg fortsætter i fodboldens verden er ikke til at sige,” siger Nordstrand.

Nordstrand skiftede til Fremad Amager før denne sæson, og han har siden da spillet 27 kampe og score fire mål i 1. division.

Han startede karrieren i Lyngby Boldklub, hvorefter han skiftede til FC Nordsjælland. I 2007 tog han skiftet til FC København, hvor han spillede frem til 2012. Han var dog udlejet af to omgange i FCK. Først til hollandske FC Groningen og siden hen til FC Nordsjælland.

I perioden 2012 til 2014 spillede han permanent i FC Nordsjælland, inden han skiftede til AGF, hvor han spillede i en enkelt sæson.

Herfra gik turen til Newcastle Jets, hvor han spillede en sæson, mens han altså nu har sat punktum for karrieren i Fremad Amager efter en sæson ligeledes.

Han står desuden noteret for otte A-landskampe for Danmark med tre mål til følge.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om arsenal babytøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *