arsenal babytøj Sven-Göran Eriksson har indrømmet

arsenal babytøj Sven-Göran Eriksson har indrømmet, at han regelmæssigt var uenig med Sir Alex Ferguson under hans femårige periode som Englands træner, hvor den ene sluttede med, at svenskeren sagde til den legendariske Manchester United-træner at “f*ck off”.

Den tidligere Benfica, Lazio og Manchester City-chef var ansvarlig for Three Lions mellem 2001-2006, hvor mange af Englands topspillere i den periode også repræsenterede De Røde Djævle.

Sådanne som Rio Ferdinand, Paul Scholes og Wayne Rooney var blandt hans hovedstjerner, og Eriksson har hævdet, at han ofte stødte sammen med Ferguson over sit valg af sådanne spillere.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Med Alex var det fantastiske, at klokken var syv om morgenen eller tidligere, altid, når han var vred. Og aldrig ’Hej Sven, hvordan har du det?’ Det var ’whuurssshhhh’ [lige til at råbe],« sagde den 71-årige til Sunday Times.

“Han sagde: ‘Jeg vil dræbe dig. Du er færdig.’ Fodboldtøj børn Men jeg repræsenterede England, og du skal stå frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *