køb fodboldtrøjer Gareth Southgates engelske hold

køb fodboldtrøjer Gareth Southgates engelske hold skal flyve til Rusland efter torsdag aftens internationale venskabskamp mod Costa Rica på Elland Road. De tre løver slog Nigeria 2-1 i deres næstsidste opvarmningskamp til VM lørdag aften på Wembley Stadium. Gary Cahill og Harry Kane scorede begge i første halvleg, før Arsenals Alex Iwobi trak en tilbage for Super Eagles.

Kane, 24, vil bære anførerbindet i Rusland, og Southgate roste ham efter hans imponerende opvisning mod Nigeria. “Han har en fantastisk position i verdenskampen nu,” sagde den engelske chef. “Hans tro på, hvad der er muligt, hans tro på at være i stand til at score hver gang han spiller … men han er en uselvisk spiller.”En ting, Southgate ikke vil have denne sommer, er en stor målmand foran. Crouch-tweet går viralt Søndag aften postede Stoke City-angriberen Peter Crouch et fantastisk tweet til Englands træner. Den 37-årige – der har fået et ry som en af ​​de sjoveste sportsmænd på Twitter – er blevet slået 42 gange af England, men har ikke været med siden 2010.

Crouch postede en video på Twitter, der viste sin præcise nøjagtighed og delte en sjov besked til Southgate, som udelod veteranangriberen fra hans 23-mands trup.”Jeg har stadig ikke booket nogen ferie Gareth ??” Crouch tweeted. For at være retfærdig er det et utroligt stykke færdighed – men han skulle nok ikke vente på et opkald fra Southgate. Stoke City-holdkammerat Charlie Adam svarede på Crouchs tweet med en besked til Englands unge træner. Crouch indrømmede, at det var tredje forsøg. Southgate har i stedet valgt at stole på Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford og Danny Welbeck for mål. Crouch skal spille i Championship næste sæson for første gang siden 2002, efter at Stoke City blev rykket ned. Han scorede fem Premier Ligamål i denne sæson og har et år tilbage af sin nuværende aftale på Bet365 Stadium.

“Da jeg gik ud på skødet af påskønnelse, var min første tanke ‘oh my God’,” sagde den tidligere engelske landsholdsspiller. “Jeg var bange for, at fansene ville vende sig.” tid, hvis de ikke vinder, så jeg forventede fuldt ud, at der ville komme en modreaktion, måske sæsonkort blev smidt på banen. “Man kan virkelig studere supportere, når man går på de ture. Så jeg kiggede ind på tribunen og kunne se skuffelse og ondt i øjnene af vores fans, men ved du hvad, min beundring for dem voksede yderligere for den måde, de reagerede på.” Crouch har rekorden de gea trøje for flest headede mål scoret i Premier League.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *