fodboldsæt til børn Gud elsker en trier

fodboldsæt til børn Gud elsker en trier, som man siger. Og der er få større end Jamie Vardy. Leicester City-stjernen vil aldrig blive anklaget for manglende indsats – undtagen måske i de sidste stadier af Claudio Ranieris regeringstid – og det er hans ønske, at gør ham til en så værdifuld del af Gareth Southgates engelske trup.

Vardy startede på bænken til Englands VM-kvalifikationskamp mod Litauen i eftermiddags, hvor Jermain Defoe fik nikke i front. Southgate vil have glædet sig over at se begge hans angribere få mest muligt ud af af deres mulighed – hjulpet af Harry Kanes skade – som hver scorede i en 2-0-sejr. Vardy erstattede Sunderland-angriberen på timen og havde kun brug for seks minutter for at finde nettet, og vendte hjem efter et pænt svirp fra Adam Lallana. , da han nægtede at nøjes med kun ét mål, ville den 30-årige mere. Og han havde en fantastisk mulighed for at fordoble sit tal, da han blev spillet igennem i det 79. minut. Vardy missede en chance for at gøre det til 3-0. Vardy behøvede kun at tænke bolden over Lit huania-målmand Ernestas Setkus, men hans berøring var for tung, og bolden fløj over overliggeren. Tydeligt frustreret reagerede Leicester-angriberen ved at give hovedstød på banen. Ja, virkelig. Tjek det ud nedenfor. Vi burde egentlig ikke blive overrasket. Dette er trods alt en spiller, der slog sig selv i ansigtet efter at have gået glip af en chance i Leicesters seneste sejr over Sevilla i Champions League. Meget bizart.Fans reagerede.Fans reagerede muntert på Vardys seneste forsøg på at straffe sig selv for en miss. Se de bedste tweets nedenfor. Du kan ikke rigtig tage fejl af hans holdning.

Det er tydeligt, at angriberen gerne vil score mål og er vred, når han sender en god mulighed for at gøre det. Han skal dog ikke være for hård ved sig selv. Han scorede, og England vandt. Med sejren springer Three Lions til 13 point fra fem kampe, da Southgate forsøger at kvalificere sig til næste sæsons psg mbappe trøje turnering i Rusland. Hvem er Englands bedste angriber? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *