Billige Fodboldtrøjer til Børn Frank Lampard siger

Billige Fodboldtrøjer til Børn Frank Lampard siger, at hans ønske om at vende tilbage til den skarpe ende af fodbold lå bag hans beslutning om at tage den “fantastiske mulighed” til at styre Derby. Den 39-årige tidligere England og Chelsea midtbanespiller blev afsløret som den nye Rams-boss torsdag eftermiddag og vil blive anklaget for at tage klubben tilbage til Premier League i det, der er hans første managerstilling. Han har underskrevet en tre-årig kontrakt på Pride Park for at blive klubbens syvende manager på tre år og erstatte Garary Rowett, der kom til Stoke i denne måned .

“Det føles fantastisk, det er en fantastisk mulighed,” sagde han til journalister på et pressemøde. “Jeg er udmærket klar over traditionen her, jeg har gået på gangene … det kommer ud af væggene.” Lampard, Chelseas rekordscorer, trak sig tilbage fra at spille i 2017 og havde arbejdet som ekspert for BT Sport. Adspurgt om, hvorfor han ville træne, når en lettere karriere helt sikkert lå foran ham i radio- og tv-branchen, svarede han: “Jeg var en spiller, og jeg holdt fast i 20 år , det er en del af territoriet. Man kan ikke tage den kærlighed væk, som vi har for at ville lykkes.“Jeg har haft 18 måneder væk, hvilket har været fantastisk for mig, men jeg havde stadig lysten til at klare mig, at arbejde i den skærende ende, som har været der siden jeg kan huske. Jeg savnede det.” Lampard vandt enhver større klub-ære i løbet af en dekoreret spillerkarriere, mens han også tjente 106 landskampe for England og scorede 29 mål.

Efter at være kommet til fra West Ham i 2001 forlod han Chelsea i 2014 og fortsatte med at spille for Manchester City og New York City efter at have vundet 11 store trofæer. Han vandt tre Premier League-titler, fire FA Cups, to League Cups, Europa League og Champions League på Stamford Bridge. I en tale til klubbens hjemmeside tilføjede han: “Vi ønsker at bygge videre på klubbens top seks-placering i Championship sidste sæson, samtidig med at vi bringer nogle af de fremragende ungdoms- og akademitalenter igennem, vi har. i Pride Park.“Dette er mit første job som leder, men jeg har arbejdet hen imod det i lang tid. Jeg har arbejdet tæt sammen med nogle af de bedste trænere i spillet, og jeg er sikker på mine egne evner og holdet omkring mig.

“Jeg ved, at det ikke bliver nemt – at lede et fodboldhold er aldrig – men jeg er her for at arbejde hårdt. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang og til den kommende udfordring.” Rams’ administrerende direktør Mel Morris sagde til dcfc.co.uk: “Jeg er glad for at have en af ​​Franks kaliber som vores nye manager. “Jeg har altid været en beundrer af Frank både som spiller og som person, især i den måde han opfører sig på både på og uden for banen.“Det indtryk blev kun forstærket, da vi interviewede ham til denne rolle – hans passion og ydmyghed skinnede lige meget igennem. Bestyrelsen var enig om, at han var den fremtrædende ansøger med mange yderst ønskværdige og unikke evner.” Under Rowett tabte Derby tidligere på måneden i Sky Bet Championship play-off semifinalen til de endelige vindere Fulham, chelsea fodboldtrøje og de har ikke været i Premier League i 10 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *