fodboldtrøjer til børn Chelsea gik ind i Carabao Cup-finalen som kæmpe

fodboldtrøjer til børn Chelsea gik ind i Carabao Cup-finalen som kæmpe underdog. Det har været et par uger siden Manchester City demonterede den vestlige London-side 6-0 på Etihad Stadium. Det var et af de mest pinlige resultater i Chelseas historie, da de var helt overklasseret.

Blues har ikke været overbevisende lige siden dette resultat også. Bare dage senere blev Chelsea dumpet ud af FA Cup i hænderne på Manchester United. Efter Herrera og Paul Pogba scorede begge mål i første halvleg, da Ole Gunnar Solskjærs mænd vandt 2 – 0. Disse resultater betyder, at Maurizio Sarris side ville have gjort ondt frem til Carabao Cup-finalen på Wembley Stadium. Maurizio Sarri ville have ønsket, at hans side reagerede positivt på deres nylige skuffelser.

Den italienske manager ville have fyret sine spillere op, og det blev vist kun få sekunder efter første fløjte. På trods af at Chelsea havde kick-off, gav Jorginho næsten med det samme et frispark, da han kolliderede med Sergio Aguero. Der må have været kun et sekund eller to på uret, når overtrædelsen blev givet. Se det nedenfor: Det kan godt være den hurtigste overtrædelse i fodboldhistorien. Sarri ville have ønsket en reaktion fra sin side, men det er sandsynligvis ikke den, han ledte efter. Chelsea fortsatte med at fremvise en livlig skærm, da de frustrerede deres modstandere. De så en forvandlet side ud til holdet, der tabte 6-0 for Man City for få uger siden. Der manchester united babytøj var ingen mål i de første 90 minutter, hvilket betyder spillet skal vindes i ekstra tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *