fodboldtøj med navn Chelsea er gået videre til den fjerde runde af Carabao

fodboldtøj med navn Chelsea er gået videre til den fjerde runde af Carabao Cup efter at have set Liverpool 2-1 ud på Anfield. Efter en kedelig første halvleg havde Daniel Sturridge en gylden mulighed for at bryde dødvandet kun få minutter ind i det andet 45 minutter. Han havde målet ved sin barmhjertighed efter at have rundet Willy Caballero men han placerede uforklarligt sit skud fra seks meter ud.

Men 29-åringen fik ordnet sig med en dejlig afslutning lidt over 10 minutter senere. Liverpool så ud som om de ville gå igennem til næste runde, men Chelsea iscenesatte en sen tilbagekamp. Emerson Palmieri vendte om fra en dødbold før Eden Hazard vandt det for udeholdet med et vidunderligt solomål. Det var dog ikke alt for negativt for Liverpool-fans. En mand der fik sin chance for at imponere af Klopp var Xherdan Shaqiri. Den schweiziske international fik sin første start for Liverpool mod Southampton i weekenden og satte et imponerende display i første halvleg.

Den tidligere Stoke-mand var den bedste spiller på banen og spillede en nøglerolle i Liverpools første og tredje mål, da de løb ud med 3-0-vindere, men øjenbrynene blev hævet, da han blev sat ned i pausen mod de hellige. Shaqiri var tydeligvis ikke skadet, og det blev senere afsløret, at han af taktiske grunde blev subbed af. Klopp satte James Milner på plads i den hensigt at have nogen mere dygtige til forsvar.

Det ser ud til, at Klopp endnu ikke har fuld tillid til, at Shaqiri fungerer i hans system. Øjne var endnu engang på Shaqiri mod Chelsea, og en journalist har bemærket, hvad Klopp råbte på ham kun få minutter inde i kampen. Dominic King of the Daily Mail bemærkede. at den tyske manager ‘gentagne gange’ bad ham om at lukke oppositionens forsvarere. han skrev:

Interessant reaktion fra Jurgen Klopp til Xherdan Shaqiri liverpool fodboldtrøjer og vinkede gentagne gange med hånden mod ham for at fortælle Shaqiri at komme op på banen og trykke. ”Det er interessant, som han siger. Shaqiri var endnu en gang imponerende for Liverpool i sin anden start siden hans £ 12 millioner flytter i sommer, men han har stadig arbejde at gøre i den defensive side af tingene, hvis han vil være en grundpiller i Klopps side. Ikke desto mindre har Shaqiri stadig haft en god start på livet i Liverpool, og han ser ud som om han vil spiller en vigtig rolle for klubben fremover.