fodboldtrøjer med tryk til børn Claudio Ranieri er blevet fyret af Fulham

fodboldtrøjer med tryk til børn Claudio Ranieri er blevet fyret af Fulham efter mindre end fire måneder med ansvaret for Cottagers. Den italienske træner, der guidede Leicester City til Premier League glory i 2016, blev indkaldt til samtaler af klubbosserne torsdag og fik besked af hans skæbne i et møde. Fulham har erstattet Ranieri med Scott Parker, der overtager de nedrykningstruede klubber som en vicevært.

Parker, 38, sluttede sin karriere i Craven Cottage i 2017 og har siden været coaching i den London-baserede klub, og han står nu over for den misundelsesværdige opgave at hjælpe Fulham med at undgå nedrykning til mesterskabet. Cottagers sidder i øjeblikket 19. i Premier League-tabellen, 10 point fra sikkerhed med 10 kampe tilbage.Fulham Football Club-formand Shahid Khan sagde i en erklæring:

Efter vores diskussion i eftermiddag accepterede Claudio Ranieri min beslutning om, at en ændring var i alles interesse. Ingen overraskelse for mig, Claudio var som altid en perfekt gentleman. Claudios mandat hos Fulham gav ikke det resultat, vi forventede og havde brug for, da jeg udnævnte ham som manager i november, men vær sikker på, at han ikke kun har skylden for den position, vi er i dag.

Claudio gik ind i en vanskelig situation og arvede en side, der kun fik et point i sine forudgående otte kampe, og han gav et øjeblikkeligt løft ved at føre vores klub til ni point i sine første otte kampe som manager. Selvom vi ikke var i stand til at opretholde dette tempo derefter, er jeg taknemmelig for hans indsats. Claudio forlader Fulham som vores ven, og han vil uden tvivl snart opleve succes igen.

Jeg beder Scott Parker om at fungere som vores viceadministrator. Scotts øjeblikkelige opgave er blot at hjælpe os med at stabilisere, vokse og genopdage os selv som en fodboldklub. Hvis Scott kan besvare den udfordring, og vores spillere reagerer på muligheden, vil sejren måske følge i de kommende måneder.

Det vigtigste i dette øjeblik er imidlertid at omgruppere på en smart og bevidst måde, der vil tjene vores langsigtede vision for bæredygtig succes. Hvis vi er i stand til at gøre det og vinde nogle kampe for at gøre stand sen i sæsonen, desto bedre. ”

Ranieri tilføjede:

Jeg er naturligvis skuffet over de nylige resultater, psg fodboldtrøjer og at vi ikke kunne bygge videre på den gode start, vi startede efter min udnævnelse. Endelig vil jeg gerne takke klubben, spillerne og fansen for den støtte, de har givet mig i min tid i klubben. ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *