fodboldtrøjer med tryk til børn I en forbløffende anden halvdel præstation

fodboldtrøjer med tryk til børn I en forbløffende anden halvdel præstation i Beira-Rio, løb en alvorligt udarmet Internacional side riot for at se-off titel hopefuls Atlético-MG 3-0 og lade deres modstanders titel-udfordring floundering.

Mål fra forsvareren Cassiano, angriber midtbanespiller Fred og angriber Cassiano forlod Miniro-sidefløjen, før Jô afsluttede Galos elendige aften i syd ved at mangle fra straffesparken i det 89. minut.

Efter en tæt slået første halvdel, hvor hver side ikke kunne få overhånden, fortsatte dødvandet i nogen tid efter pausen. Det var groft, ødelagt af improvisation fra en uventet kilde.

Da bolden faldt til center-back Jackson Souza nær kanten af ​​Atlético straffespark, så der på få muligheder. Den 22-årige tog dog bolden og slæbte den til venstre, idet han forlod Leonardo Silva på gulvet, før han skød hjem til venstre.

Minutter senere var det mere at følge, da Fred brugte hans dygtige driblingskompetencer til at forlade Marcos Rocha dumbfounded før han slog forbi Giovanni.

Billige Manchester City trøje børn Med ti minutter endnu at spille, sejlede Inter til sejr, og selvtillid fløj gennem æterne i Colorado. Maverick talent Dagoberto greb chancen for at komme til forgrunden, og efter et dårligt løfte til venstre hævede bolden over den hjælpeløse Giovanni for at give Cassiano de enkleste headers hjemme.

Jô ville få chancen for at trække trøst fra kampen i det sidste minut, efter at dommeren havde fundet, at Neto Berola blev fældet af Inter forsvarer Nei. Jôs skud skød dog Atlético ‘s nat som en tæmisk indsats ned ad midten, og blev stoppet af et dyk Muriels ben.

Med Fluminense slår Bahia, finder Galo sig nu ni point off top-spot med ni spil tilbage, da deres titel drømme hurtigt falmer til støv.