Billige fodboldtøj 1970 World Cup-vinder Jairzinho

Billige fodboldtøj 1970 World Cup-vinder Jairzinho er blevet udarbejdet som gæstebuffer til de næste to kampe i det brasilianske landshold.

Brasilien vil spille to venlige kampe i slutningen af ​​denne måned mod Frankrig i Paris og i London mod Chile. Inddragelsen af ​​Jairzinho antages at hjælpe Brasilien bliver mindre afhængig af Neymar. Nu 70 år scorede Jairzinho i hvert spil han spillede som Brasilien blev kronet mestere i 1970. Dunga fortalte: “Jairzinho deltog i et af verdens bedste hold, verdensmesterne i 1970. I Pelé har Brasilien en legende og Jairzinho var stadig den, der scorede i hver kamp. Når du har en stærk kollektiv eller en stor spiller, kan de andre ikke forvente, at han bestemmer spillet alene. Alle skal spille deres rolle. Jairzinho viste det. ”

Édinson Cavani’s hattrick, Zlatan Ibrahimovi? S brace og Maxwell gav PSG en 6-0 sejr over Guingamp.

Billige Manchester United trøje børn Et hat-trick fra Edinson Cavani, der drev Paris Saint-Germain til en omfattende 6-0 sejr mod Guingamp på fredag, som gjorde det muligt for dem at lukke ind på en tredje på hinanden følgende franske titel. Zlatan Ibrahimovi ?, med en brace og Maxwell var også på mål, da PSG gjorde det syv lige ligue 1 sejre og flyttede seks point fri for nærmeste rivaler Lyon før deres kamp i Caen lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *