Billige Fodboldtøj til Børn Tidligere Real Madrid venstre tilbage

Billige Fodboldtøj til Børn Tidligere Real Madrid venstre tilbage Roberto Carlos er indstillet til at overtage som leder af tyrkisk klub Sivasspor i, hvad der vil være hans første lederrolle.

Carlos, 40, er i øjeblikket direktør for fodbold i den russiske klub Anzhi Makhachkala, men den tidligere brasilianske internationale har også lært af den hollandske træner Guus Hiddink hos Anzhi, og ifølge Goal.com er han klar til at gøre skridtet til ledelsen.

Den tidligere Fenerbache-spiller er endnu ikke på plads med den tyrkiske klub, men deres præsident, Mecnun Odyakmaz, afslørede at de var tæt på en aftale.

“Vi er involveret i seriøse diskussioner med Roberto Carlos,” fortalte han Ankara Haber. “Interviewsne er positive, og overførslen bliver klar i de næste to dage.”

Billige Modric tøj til børn Selvom det endnu ikke er bekræftet, var Ozkan Dogan, som er agent for Roberto Carlos, sikker på, at den brasilianske vil underskrive de næste par dage.

“Roberto Carlos og Sivas har i princippet indgået en aftale. Han underskriver kontrakten tirsdag eller onsdag,” fortalte han Milliyet.

Sivasspor, som blev forfremmet til topflyet i 2005, sluttede 12. i den tyrkiske liga denne sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *