fodboldtrøjer med tryk Han har fået en forbløffende start på sin Manchester

fodboldtrøjer med tryk Han har fået en forbløffende start på sin Manchester United-karriere, og denne weekend står Romelu Lukaku over for sin hårdeste test, siden han tog skridtet op på M62. United rejser til Anfield for at møde deres gamle rivaler Liverpool, da landskampspausen endelig slutter. Lukakus potentielle £90m-aftale ligner allerede en af ​​sommerens bedste, især efter Kylian Mbappé, Neymar og Ousmane Dembeles pengespinende overførsler.

Den belgiske angriber har 11 mål i sine første 10 kampe for Jose Mourinhos hold, og han scorede kun mod Leicester City, selvom han missede et straffespark i den kamp. Han udlignede Andrew Coles rekord på syv mål i sine første syv Premier League-opgør for United, et løb, som inkluderede et mål mod hans tidligere arbejdsgivere Everton. Han har derfor chancen for at slå rekorden hos Evertons Merseyside-rivaler på lørdag, og Gary Neville mener, at dette er den type kamp, ​​der vil vise sig at være en reel test af hans kvaliteter.Neville siger, at efter en række dårlige udspil mod Liverpool, med ét mål i sine sidste syv mod dem, skal belgieren præstere en stærk præstation og bevise, at han er en matchvinder. alt, hvad han blev bedt om at gøre i forhold til at konvertere disse uafgjorte hjemmekampe til sejre, men kampe som denne er den virkelige test, sagde United-legenden ifølge Mirror til Sky Sports.

“Når jeg ser tilbage på Everton-angriberens seneste præstationer på Anfield, spillede han ikke godt, så dette er det næste skridt op for ham.” at vise den hensynsløse streak for at vinde de store kampe for United.“Han vil blive defineret af sine præstationer i store kampe. Du er i en klub med ambitioner om at vinde ting, og en angriber i verdensklasse vil blive defineret af trofæer og præstationer i store kampe.”

Den tidligere United- og England-back Neville forventer endnu en stiv opvisning fra Mourinhos mænd i, hvad der er en kæmpe kamp, ​​selv efter deres spændende start på sæsonen. De ligger i top med Manchester City, med seks sejre fra deres første syv, med fire 4-0 sejre i den tid mod West Ham, Swansea, Everton og Crystal Palace. Mourinho blev kritiseret for sin negative taktik, da han besøgte Anfield for et år siden, hvilket resulterede i en 0-0 uafgjort med meget få chancer til begge sider.

Neville er dog overbevist om, at Mourinhos hold er meget mere i stand til at vinde over deres bitre rivaler denne gang end sidst, primært takket være deres angrebsmuligheder. “Denne gang er det Liverpool, der skal vinde denne kamp, ​​og jeg ville forvente meget mere. fra United i forhold til at være på forreste fod,” tilføjede han.

“Det passer Mourinho i forhold til hans mentalitet. Det, jeg ville forvente, er lignende taktik fra sidste sæson, men med mere ambition på kontraangrebet.“Paul Pogba er et stort fravær med sin arrogance på bolden, så de vil forsvare dybt og være kompakte igen, men mens der var en back seks til tider ude ronaldo juventus sæt børn på Anfield i sidste sæson, kan de forpligte sig mere i pausen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *