fodboldtrøjer med tryk Hvis Arsenal skulle miste Alexis Sanchez

fodboldtrøjer med tryk Hvis Arsenal skulle miste Alexis Sanchez i dette transfervindue, men hente Pierre-Emerick Aubameyang, ville mange af klubbens tilhængere betegne det som en succes. sæsonen, og det ville være en stor hensigtserklæring at hente Aubameyang. Borussia Dortmund-angriberen har en tvivlsom holdning, som angiveligt har givet anledning til bekymring på Emirates Stadium, men det er svært at ignorere hans utrolige tilbagevenden.

Den gabonesiske angriber har fundet nettet 21 gange i 24 optrædener i denne sæson. Han er en naturlig målscorer og ville give en gnist i et Arsenal-hold, som ikke er på vej nogen steder lige nu. Aubamayeng blev udeladt af truppen til søndagens 0-0-kamp mod Wolfsburg, hvor Dortmund-træner Peter Stoger indrømmede, at han ikke formåede at møde op til en kamp. holdmøde i lørdags.”Det var en relativt vigtig session, som han holdt sig væk fra, hvilket viste mig, at han ikke er så fokuseret,” sagde Stoger ifølge Independent. “Sessionen blev tydeligt annonceret i WhatsApp-grupper, der i dag er på tablets . Hvis han ikke er der, spiller en anden, som er totalt fokuseret.”

Hvad Aubameyang har sagt til Dortmund Situationen har efterladt Aubameyang ivrig efter at forlade Bundesliga-tøjet, og ifølge Mirror har han aftalt personlige vilkår med Arsenal. The Mirror tilføjer, at Aubameyang har fortalt sine ansatte, at der ikke er nogen tilbagevenden fra hændelsen, som så ham gå glip af Wolfsburg-kampen. Det var hans tredje interne karantæne på lidt over et år, og Dortmund er simpelthen trætte. Det burde hjælpe Arsenal, da de søger en aftale med Dortmund om spillerens transfer.

“På et tidspunkt kan du ikke tolerere det mere,” sagde Dortmunds general manager, Michael Zorc, om Aubameyangs seneste opførsel. “Jeg ved ikke, hvad der foregår inde i hans hoved. Vi havde en meget omstridt diskussion i dag. Vi er ikke vant til denne opførsel fra ham.“Det, der foregår nu, skal ikke tolereres af klubben. Det er klart: Sådan kan det ikke fortsætte. Jeg ved ikke, hvad der går gennem hans hoved. Jeg Neymar fodboldtøj til børn genkender ham ikke længere. Der er ballade i holdet, og det er ikke godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *