fodboldtrøjer med tryk Daniel Sturridge har fået et 6 ugers forbud og idømt

fodboldtrøjer med tryk Daniel Sturridge har fået et 6 ugers forbud og idømt en bøde på 75.000 £ for overtrædelse af FA-reglerne for hasardspil. “Regulatory Commission fandt beviste anklager 3 og 4, som hævdede, at hr. Sturridge i samme transfervindue havde instrueret sin bror, Leon, om at satse på en mulig flytning af ham (Daniel) til Sevilla FC, “sagde FA i deres erklæring pr. spejlen.” Ved udstedelsen af ​​denne instruktion fandt Regulatory Commission, at hr. Sturridge faktisk havde givet sin bror med intern viden til det formål.

“Som en sanktion pålagde reguleringskommissionen hr. Sturridge en 6 ugers suspension fra deltagelse i indenlandske fodboldkampe (inklusive venskabskampe), idet en sådan suspension blev gældende fra 17. juli 2019.” Fire ugers forbud er blevet suspenderet indtil den 31. august. 2019, hvilket betyder, at hr. Sturridge vil være i stand til at genoptage deltagelsen inden den 31. juli 2019, hvis han ikke begår yderligere overtrædelser af FA-regel E8. Derudover pålagde Regulatory Commission hr. Sturridge en bøde på £ 75.000. “Otte år gammel leukæmipatient spiller for SeattleSturridge’s hundeanmod blev til rap-sangSturridge dømt af en mand, der hævder at have fundet hunden Ifølge BBC har FA sagt det appellerer mod afskedigelse fra en uafhængig regulerende kommission af forskellige anklager, der hævder, at han videregav intern viden om en potentiel overførsel i januar 2018. På trods af det har det været en mareridt sommer for Sturridge. 29-åringen har haft en fodboldkarriere i tilbagegang de sidste par år, og han fik ikke nogen ny kontrakt fra Liverpool. Som det står, er han stadig uden klub.

Sturridge fik også brudt ind i sit hus tidligere real madrid fodboldtrøje på måneden. Et antal af hans ejendele blev stjålet, inklusive hans hund, Lucci. Det fik Sturridge til at tage på sociale medier og bede om tilbagelevering af sin ‘bedste ven’. Lucci blev senere returneret, men Det ville have været en stressende tid for Sturridge. Og kun en uge efter episoden er den tidligere Liverpool-angriber blevet tildelt et seks ugers forbud og en stor bøde .turridge vil glemme denne sommer i en fart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *