fodboldtrøjer med eget tryk David Beckham var en fremragende spiller

fodboldtrøjer med eget tryk David Beckham var en fremragende spiller for Manchester United. Den engelske midtbanespiller debuterede United i 1992 og ville til sidst spille 289 gange for klubben og score 83 gange. Da han forlod i 2003, blev han betragtet som en klublegende.

Så i betragtning af at han tilbragte 12 år i United, er det naturligt, at han udviklede en modvilje mod deres rivaler, Man City. Han udtrykte det i 2011, da han erklærede, at der ‘kun var et hold i Manchester’. England U21s styrter ud af EurosRoy. Keane blev engang fornærmet over Fergusons ros af hamFader lover søn PS5, efter at han treffer bar tre gange “De bringer gode spillere ind, de har stærke mennesker med en masse penge bag sig, så de vil forbedre sig,” sagde han for otte år siden, pr. mål. “Men de bliver aldrig Manchester United. De kan være en trussel denne sæson, men United har historien, sølvtøjet gennem de sidste 20 år.” Der er kun et hold i Manchester, men City er jeg sikker på at være et hold at se på fremover. ”Det er sikkert at sige, at han ikke tænker for meget på Man City.

Men formodentlig mod hans vilje er der kommet et billede af Beckham, der faktisk poserer med en bytrøje. Beckhams kone, Victoria, sendte et billede på Instagram af David, der holdt trøjen fra Uniteds rivaler. For at gøre tingene endnu værre havde trøjen ‘Dave på bagsiden, et kaldenavn, som han menes at ikke kan lide. Og han så slet ikke glad ud. Se det nedenfor:

Victoria mærkede James Corden og søn Brooklyn på ronaldo trøje børn billedet og antydede, at de også var involveret i pranket. Billedet er nu slettet, men det er ukendt, om David ville have taget det ned eller ej. Uanset, det er bestemt sidste gang, at Beckham vil have at holde en bytrøje, det er helt sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *