fodboldtrøje med eget navn børn Cristiano Ronaldo vinder ikke Champions

fodboldtrøje med eget navn børn Cristiano Ronaldo vinder ikke Champions League en fjerde gang i træk. Juventus var mange folks favoritter til at blive kronet til mestre denne sæson, men de styrtede ud af konkurrencen i kvartfinalen i hænderne på Ajax. Efter første etape i Amsterdam sluttede 1-1, Ronaldo scorede det første mål om natten i Torino for at give sin side føringen.

Han startede sit fjerde hovedstød i kampagnen i det 28. minut. Juventus ville imidlertid blive outplayet af Ajax resten af ​​kampen. Ronaldo Jr. scorer syv mål i et spil Crouch: Hazard er ikke langt bag Messi & Ronaldo Spotify plalist af FIFAs bedste sange Det sluttede den 34-åriges utrolige rekord for at nå Champions League-semifinalen. Ronaldo havde nået de sidste fire af konkurrencen i 11 af de sidste 12 sæsoner. Han vil nu gå glip af semifinalen i første gang siden 2010. Ronaldos statistik siden Real Madrid blev slået ud af Lyon i 2010 har været ret utrolig. I de sidste ni år har Ronaldo scoret 104 mål i lige så mange kampe, samtidig med at han også optog 28 assists.

Han vandt også fire Champions League-titler på det tidspunkt. Ronaldo fortsatte også sin ganske utrolige målscoring med hovedet i Torino. Den portugisiske angriber scorede fire headere i Champions League 2018/19, mere end noget hold i konkurrencen denne sæson. Ronaldo bliver 35 næste år, men han vil uden tvivl være ivrig efter at vinde Champions League for sjette gang i Istanbul. Max Allegri erkendte, at Ronaldo havde givet Juventus ‘meget’ i Champions League denne sæson. “Ronaldo har givet os en meget i løbet af kampagnen, men når du når kvartfinalen, har du brug for hver spiller, ”sagde han i Daily Mail.

”Jeg har altid sagt, at for at vinde Champions League liverpool tøj skal du nå et bestemt stadium i god form og med et godt fitnessniveau.” Vi har været i en lidt nødsituation i et stykke tid, og det kan kun opretholdes. så længe. “Vi manglede fire eller fem spillere i aften. Daniele Rugani og Leonardo Bonucci havde gode spil i 50 minutter eller deromkring, men vi mistede vores enhed og organisation og gav Ajax fordelen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *