billig fodboldtrøjer På trods af at denne måneds Algarve Cup blev afbrudt

billig fodboldtrøjer På trods af at denne måneds Algarve Cup blev afbrudt, var Tysklands manager MartinaVoss-Tecklenburg tilfreds med sit holds samlede præstation. Det var første gang i fem år, at Tyskland havde været med i Algarve Cup og talte til FIFA.com, manager og tidligere tysk international, Voss-Tecklenburg, afslørede, at “holdet og coachingpersonalet [var] glade” efter deres Algarve Cup-visning. Sammen med Italien når Tyskland dette års finale, der skulle finde sted den 11. marts, men blev efterfølgende annulleret på grund af til Coronavirus frygt. Det forbliver usagt, om et hold vil blive erklæret som vindere, eller i stedet vil turneringen simpelthen blive glemt blandt en global pandemi; med fodboldverdenen, der forventer sidstnævnte. På trods af skuffelsen over at komme til en finale, der muligvis ikke vil blive spillet, synes Voss-Tecklenburg og hendes hold at have været positive.

“Selvom vi kun endte med at spille to kampe, er vi meget tilfreds med Algarve Cup af forskellige årsager. Vi havde perfekte forhold, et vidunderligt hotel og fantastiske træningsfaciliteter. Kampene mod Sverige og Norge var mod modstandere, der ikke ligefrem er langt nede på verdensranglisten. “Efter ikke at have set hver andre i fem måneder, vi fandt vores spil relativt hurtigt og er ivrige efter at forstærke og forfine det for fremtiden, “sagde hun til FIFA.com. Efter en kvartfinaleafslutning fra sidste års verdensmesterskab for kvinder, blev fans efterladt spørgsmålstegn ved, om Tyskland kunne stadig regnes som en af ​​verdens bedste, men Voss-Tecklenburg mener, at hendes landshold stadig er i den rigtige retning. ”Vi rystede bevidst personalet inden verdensmesterskabet, og vi havde også et nyt coa ching-hold, der kun havde fem måneder til at koordinere med hinanden inden verdensmesterskabet. Selvom det ikke var let, nåede vi kvartfinalen og opnåede meget tilfredsstillende resultater inden det. Vi spillede til tider meget god fodbold, introducerede nogle talentfulde unge og i sidste ende tabte en meget tæt kamp 2-1.

“Sagde hun i et interview med FIFA.com” Jeg betragter os stadig som en af ​​verdens bedste, hvilket betyder, at jeg også synes vi er blandt de bedste i Europa, fortsatte Voss-Tecklenburg. “Jeg kan dog også se – og jeg er ret stolt over dette – at international kvindefodbold er kommet så langt. Det bliver meget sværere for Tyskland og andre lande at vind trofæer. “Landsholdschefen fortsatte med at tilføje, at selvom USA kan være undtagelsen, når det kommer til at kæmpe for at vinde trofæer,” bliver de selv nødt til at bevise, om de kan håndtere radikale ændringer i de næste par år. ” Verdensfodboldføderationen, Voss-Tecklenburg, talte meget om USWNT og forklarede, at deres hold “kan prale af en enorm pulje af talentfulde piger, der spiller fodbold, men også har store personligheder.” “Deres mentalitet og deres forståelse af verden handler om at turde gøre ting og e xpressede sig selv – og endda gå ud på banen og sige: ‘Vi vinder denne kamp’ “, tilføjede hun. Tyskland tog et relativt uerfarent hold til sidste års verdensmesterskab, da 15 spillere fik deres verdensmesterskabsturnering. Selvom hun tog chancer med nye spillere, forklarede Voss-Tecklenberg, at det “ikke er realistisk” for en “talentfuld ungdom [at] erstatte en spiller i slutningen af ​​deres karriere ligesom”. Selv om Tyskland er “meget godt” placeret i ungdomsudvikling ”, Voss-Tecklenberg ved, hvor vigtige hererfarne spillere er, såsom Alex Popp, Dzsenifer Marozsan, Melanie Leupolz og Sara Dabritz. “[De] træder nu op og påtager sig ansvar, som de ikke før skulle bekymre sig om. Vi har virkelig talentfulde spillere, men de er nødt til at vokse ind i deres ansvar nøje,” siger den tyske manager. 52-årig deltog i to verdensmesterskaber, fem UEFA-kvindemesterskaber og en OL-turnering samt at vinde Bundesliga flere gange.

“Jeg husker stadig, hvordan Silvia Neid og jeg som unge spillere tænkte: ‘Hvis vi kan i det mindste blive semi-professionelle på et eller andet tidspunkt i vores liv, hvor dejligt ville det være? ‘ Dagens topspillere er professionelle og højtuddannede sportsudøvere. De træner seks eller syv gange om ugen og skræddersyr omhyggeligt deres miljø til at fokusere på ydeevne “, sagde hun.” Så meget er der sket, og jeg må sige, psg mbappe trøje det er dejligt at være i stand til at være vidne til det og være en del af det. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *