Fodboldtrøjer Børn Luis Suárez ‘maiden El Clásico

Fodboldtrøjer Børn Luis Suárez ‘maiden El Clásico mål inspirerede Barcelona til en 2-1 sejr over arch rivaler Real Madrid.

Den catalanske outfit åbnede scoringen i det 19. minut via Jérémy Mathieu, den mest usandsynlige af scorere, med en fremragende header ud af et free kick fra Lionel Messi. Men Real Madrid sluttede den første periode på flammende måde; Cristiano Ronaldo tegnede dem på niveau med en ekspertfinish. Den brasilianske backback Dani Alves, der angiveligt er på vej ud af Barcelona om sommeren med likeså Liverpool og Manchester United sammenkædet, fandt Uruguayas stjerne Suárez med en strålende lofted bold og nummer 9 gjorde det nogensinde så godt at bringe bolden ned før du rammer netets bagside.

Luis Enrique tog Neymar ud mod Sevilla den 11. april, med resultattavlen i Barças favor, og det provokerede den brasilianske, der viste onde gester.

Liverpool babytøj Som nævnt i AS var træneren opmærksom på forsvaret af sin beslutning i efterfølgende pressekonferencer, hvor han sagde: “Her er det vigtige, teamet, jeg er træt af dumheder.” Men hvad der ikke kan nægtes er, at han siden da ikke har hentet Neymar igen. Hver gang han føler sig nødt til at ændre noget i hans slående trident, har han taget Luis Suárez væk. Han har gjort det tre af de fire gange, han har lavet en forandring siden Neymar-udbruddet. Siden hans tantrum i Sevilla har Neymar spillet fire fulde kampe; de to mod PSG, mod Valencia og mod Espanyol. Og han reagerede på udfordringen og scorede fire mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *