Billige Fodboldtrøjer online Neymar modtog samba guld trofæ tirsdag

Billige Fodboldtrøjer online Neymar modtog samba guld trofæ tirsdag morgen, som anerkender ham som den bedste brasilianske af året baseret i europa.

FC Barcelona angriberen blev afleveret trofæet præsenteret af Sambafoot på Ciutat Esportiva efter hans 19 stemmer var nok til top Miranda og Felipe Melo, der fik 16 hver i afstemningen. Thiago Silva havde vundet alle tre tidligere udgaver af prisen, og Barças Dani Alves blev anden i 2011. Dette var den syvende udgave af en anerkendelse, der er blevet præsenteret siden 2008.

Neymar savnede Barcelonas sejr over Almería, og træner Luis Enrique sagde, at han var glad for at hvile den brasilianske.

Billige Liverpool trøje børn Barcelona står overfor Sevilla på Sánchez Pizjuán på lørdag i det, der kan vise sig at være deres mest udfordrende udflugt i de otte resterende kampe, der stadig skal spilles i La Liga. Luis Enrique forventes at inkludere Neymar i hans startende XI efter at brasilianen var faldet til bænken i løbet af deres 4-0 midweek vinde på Camp Nou over Almería.

Efter at have scoret et mål i sine sidste ni skuespil, var den 23-årige fremad i det åbenlyse behov for en hvile; ikke kun fysisk men også mentalt. Den sandsynlige inddragelse af Neymar ville sikre, at Barcelona har deres stærkest mulige angrebet trident op foran igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *