fodboldsæt til børn Cristiano Ronaldo kan meget godt stadig slikke sine sår

fodboldsæt til børn Cristiano Ronaldo kan meget godt stadig slikke sine sår fra FIFAs ‘The Best’ -priser tidligere i ugen i London. Forud for begivenheden syntes det utænkeligt, at den portugisiske superstjerne ikke ville få mindst en pris. Bedste spillerpris og Puskas-prisen – for hans utrolige overheadspark mod Juventus i Champions League-semifinalen.

Imidlertid var det Luka Modric, der tog natens største præmie hjem, mens Mohamed Salah overraskende landede Årets mål for sin strejke mod Everton i december sidste år. Det faldt sandsynligvis ikke godt sammen med Ronaldo, dog et par dage det ser ud som om Juventus-stjernen er over det. Ronaldo besluttede at holde en Instagram-livevideo og besvarede spørgsmål fra fans. Og det tog naturligvis ikke lang tid før FIFA-priserne blev bragt op. Det mest spændende spørgsmål var om, at Salah vandt Puskas-prisen. Som man kunne forvente, er Cristiano ikke rigtig enig i beslutningen. “Salah, hans var et godt mål, mit mål i omvendt retning,” spøgte han.

Vi er seriøse, kom nu, selvfølgelig var min den bedste, men livet er sådan, nogle gange vinder du og nogle gange taber jeg. Jeg har været på disse niveauer i 15 år. ”Den fem gange vinder af Ballon d’Or blev også spurgt om Modric, der vandt The Best-prisen, som han blot svarede: “Tillykke med Modric for at vinde, meget god.” Og så blev han spurgt om han var den største af alle tiders. Hans svar syntes at være tunge i kind, mens han lo, tottenham fodboldtrøjer da han sagde: GED? (Great of All Time) Selvfølgelig er jeg det! ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *