fodboldtrøje med eget navn Til de sidste stadier

fodboldtrøje med eget navn Til de sidste stadier af 2016/17-sæsonen har der cirkuleret rygter om, at Barcelona er ivrige efter at hente Liverpools kviksølv-midtbanespiller, Philippe Coutinho. Den tidligere Inter Milan-mand har nydt en fantastisk kampagne, hvor han har scoret ti mål og registreret seks assists i kun 28 ligakampe. – den 24-årige missede en del af kampene i starten af ​​året på grund af en ankelskade. At spille sig tilbage i form i løbet af de sidste par måneder – inklusive en virtuos præstation i 3-1-sejren over Everton – Coutinhos værdi har steg, især da han underskrev en ny kontrakt i januar.

Blaugrana lader til at have taget disse kendsgerninger med sig og siges ikke at være interesserede i at hente den talentfulde playmaker. Det siger den respekterede spanske fodboldjournalist Guillem Balague, der siger, at Jurgen Klopp ikke skal bekymre sig om de rygtede fremskridt i La Liga. giganter.Han sagde via Liverpool Echo: “Der kommer flere historier om, at Barcelona vil have Coutinho, og han er villig til at gå.” Jeg er ikke i tvivl om, at han er villig til at gå, men Barcelona er ikke efter ham. agenter forsøger at overbevise Barcelona om at flytte efter ham. Men de vil ikke have ham.”

Nyhederne vil komme som musik i Liverpool-fans’ ører, da Blaugrana har været den eneste eliteklub, der hidtil har været forbundet med brasilianeren. De røde ser ud til at deltage i næste sæsons Champions League, og at beholde Coutinho vil være altafgørende, hvis de skal lykkes tilbage i Europas bedste konkurrence. Sammen med Roberto Firmino, Sadio Mane og Adam Lallana har Klopp en fremadstormende kvartet, der kan matche enhver anden i Europa, og at sælge nogen af ​​dem ville være et stort skridt i den forkerte retning.

Barcelona er kendt for at være på markedet for en midtbanespiller af Coutinhos evner, en lille playmaker til at være Andres Iniestas retmæssige arvtager. Tottenhams Christian Eriksen er angiveligt et mål, mens Paris Saint-Germains Marco Verratti – en mere pragmatisk midtbanespiller – også rygtes at have blevet juventus fodboldtrøjer kontaktet af klubben.

Men Liverpool-fans kan sove roligt i et stykke tid med nyheden om, at deres stjernemand måske ikke bliver plukket væk om sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *