ter stegen trøje børn Den tidligere Villa-angriber

ter stegen trøje børn Den tidligere Villa-angriber fortalte Football Insider om en aftale, som han mener ikke giver mening for alle berørte parter: “Du hører om alle disse kommentarer, men Pep Guardiola er ikke kommet ud og har sagt det til nogen, du har ikke hørt Kevin De Bruyne sige noget. .

»For mig laver folk rygter ud af ingenting. For alt hvad vi ved, er det bare nogen, der opdigter et rygte, så jeg ville ikke blive for trukket ind i det.

“Jack Grealish kom ind i Englands trup ved at spille regelmæssigt i sin foretrukne position for Aston Villa. Når du går til Man City, er du ikke garanteret at spille i din bedste position.

“Man City har fået Raheem Sterling, Ferran Torres, Riyad Mahrez, Kevin De Bruyne, Phil Foden og Bernardo Silva. De har så mange spillere, at jeg ikke er sikker på, at Jack ville spille hver uge.

“Jeg er sikker på, at Jack vil prøve at gøre sit bedste for Aston Villa, og det har givet ham chancen for at spille for England.”

Grealish genererer exit talk igen i Villa efter at fodboldtøj til baby have spillet hovedrollen for klub og land i 2020-21, med fem mål og seks assists registreret på hjemmemarkedet, mens sammenligninger med den legendariske Paul Gascoigne er blevet trukket på tværs af fire udspil for Three Lions.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *