Steven Gerrard og John Terry kunne Mbappe trøje dette verdensmesterskab være deres sidste

Da den nuværende engelske squad kæmper for at kvalificere sig til World Cup-turneringstrinnene, trøster jeg mig selv med at tænke på de yngre spillere, der kunne få indflydelse i fremtidige turneringer.

(Beklager alle, jeg kolliderer på strøer for positiver om England i øjeblikket!)

Generation

For lignende som Frank Lampard, Steven Gerrard og John Terry kunne Mbappe trøje dette verdensmesterskab være deres sidste chance for herlighed. Nogle kan sige, at de ikke udnytter muligheden. England har en god ung generation af spillere, der kommer igennem og venter på en chance for at erstatte dem.

Adam Johnson (Manchester City)

Klokken 22 har byen vinger stadig masser af tid til at lave et par verdensmesterskaber, og jeg tror, ​​at han var uheldig for ikke at være i det nuværende engelske hold. Han har måske kun flyttet til Premier League fra Middlesbrough, men hans skærme i slutningen af ​​sæsonen for City var fremragende.

Han viste, at han var i stand til at producere en smule vision eller et pinpoint-kryds. Manchester City fansne elsker allerede ungdommen, og han formåede at spille regelmæssigt for sin klub, til trods for at City Squad er fuld af flere millioner pund superstjerner. Han er den slags spiller, der får fansen af ​​deres pladser og skaber chancer for andre.

Jack Rodwell (Everton)

Everton-defensiv midtbanespiller har vist hidtil stor klasse og kvalitet i hans korte Everton-karriere hidtil. For en 19-årig har han vist en stor modenhed på bolden. Han er også alsidig, kan spille midt i forsvaret og midtbanen.

På grund af Evertons skadeproblemer i sidste sæson har han haft en lang løb i førsteholdet. Set som en defensiv spiller viste han også en stor vilje til at køre frem fra sin midtbanesposition og scorede nogle vigtige mål sidste sæson.

Rodwell har gode ledelsesmæssige færdigheder. Han har kapret England holdet på under 16-niveau og er blevet en regelmæssig for England under 21 i de seneste måneder. Manchester United har været knyttet til et skridt for den unge, men han underskrev en ny kontrakt på Goodison Park og sagde, at han vidste, at Everton var det bedste sted for ham at være. Han ses som en fremtidig kaptajn i Everton.

Jack Wilshere (Arsenal)

Arsenal ungdommen er en af ​​de højest vurderede fodboldtøj til børn med navn unge spillere i landet. Han kom i fremtiden i en tidlig alder, og hans blændende færdigheder er blevet sammenlignet med de tidligere engelske stjerner Paul Gascoigne.

Han er i stand til betagende færdigheder og forventes at gøre et gennembrud med Arsenals første hold næste sæson. Han tilbragte en periode på lån på Bolton Wanderers sidste sæson og hjalp Trotters undgå nedrykning. Den unge forventes at have en stor fremtid og forhåbentlig kan han opfylde sit potentiale.

Kieran Gibbs (Arsenal)

Wilsheres Arsenal holdkammerat Kieran Gibbs er en af ​​de få engelske spillere til at bryde ind i Arsenal’s første hold fra deres ungdomsopsætning de seneste år. Den 20-årige backback har alle de attributter, der gør ham til en førsteklasses spiller. Han er hurtig, atletisk og god i luften.

Hans udvikling er blevet hæmmet af skadeproblemer, men han forventes at være fuldt egnet til starten af ​​næste sæson. Han står over for hård konkurrence for den venstre-tilbage position fra den franske stjerne Gael Clichy. Men der har været spekulationer om, at den franske internationale kunne komme videre i den nærmeste fremtid.

Håber

Med al den pessimisme, der involverede Englands side, tænkte jeg bare, at jeg ville give fansne i England noget håb for fremtiden. Alle disse spillere har potentiale til at være topspillere til England, lad os bare håbe at de klarer at sætte bedre resultater end vores nuværende afgrøde af såkaldte ‘Stars’ i de store turneringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *