ANMELDELSER AF REAL MADRID HJEMMEBANETRØJE OG UDEBANETRØJE 2018-19

Real Madrid’s 2018-19 sæson hjemme og væk trøjer, enkel og fed design fortsætter den klassiske trøje tradition i Real Madrid, den nye hvide farve på Billige fodboldtøj er en simpel opgradering baseret på det ikoniske traditionelle design. Den nye hals har en brugerdefineret knap graveret med ordene “Real Madrid” og tilføjer en raffineret og moderne stemning til trøjen.

Inspireret af klassikerne og integreret i det innovative design, er vildtrøkken ikke kun egnet til stadion, men også til gadenes slid. Ugensjerseyen opretholder et mørkt farveskema og indeholder en unik stil og holdbarhed – det kombinerer holdbarhed og street style med et unikt totonet blåt stripemønster med Tech Onix.

Real Madrid’s logo blev også reimagined på grundlag af Tech Onix. I modsætning til hjemmejerseyen bruger jerseyen et V-hals design i stedet for en knapstruktur.

Real Madrid’s 2018-19 hjemme og væk trøjer, der respekterer klassisk design og sprøjtning af innovative elementer, fortsætter med at fremme fremtiden for fodbolddesign. Den nye Real Madrid hjemme og udejersey er et godt eksempel, da designet af den nye jersey arver de klassiske elementer i den ikoniske Real Madrid historiske jersey og introducerer nye designfunktioner. For eksempel giver den nye halskonstruktion på hjemmejerseyen og Tech Onix på jerseyen jerseyen en følelse af friskhed og modernitet. Lad os købe Billige Real Madrid trøjer for at velsigne det for at opnå endnu større resultater i den nye sæson!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *