scoret tre fodboldtrøjer med tryk til børn mål og kom tæt på at slå nederlandene i kamp to

Australiens træner Ange Postecoglou sagde, at hans hold er fast besluttet på at afslutte deres FIFA World Cup kampagne på en vindende note på mandag.

Postecoglous mænd står over for verdensmestere Spanien i en død gummi på Estadio Joaquim Americo Guimaraes i Curitiba, hvor begge hold er vinløse og ude af strid i Gruppe B.

Mange havde forudsagt dømmekraft og dysterhed for Australien – den lavest rangerede nation på verdensmesterskabet – med noget tipping landet ville kæmpe for at score et mål i Brasilien.

Australien har tæmmet deres kritikere, scoret tre fodboldtrøjer med tryk til børn mål og kom tæt på at slå nederlandene i kamp to, mens de var uheldige ikke at gøre krav på et punkt mod Chile.

Selvom Postecoglou sagde, at Australiens kampagne ville blive betragtet som en fejl, hvis de ikke producerer et slutprodukt mod Spanien, efter at have vundet spil i 2006 og 2010.

Australien har også aldrig afsluttet en verdensmesterskab uden et point efter at have tegnet en uafgjort mod Chile på turneringen i 1974 i Vesttyskland.

“Jeg tror ikke, vi har ikke noget at spille for, vi har masser at spille for,” sagde Postecoglou, som vil uden at lede frem Tim Cahill på grund af suspensionen. “Det er vores fjerde verdensmesterskab, og vi har kun vundet to World Cup-spil.

“Hvis vi vil fortsætte med at forbedre og blive en nation, som vi vil blive og blive frygtede, skal vi begynde at vinde spil på dette niveau.

“Vi har masser af motivation, det er langt fra en død gummi til os.

“Den kendsgerning, at vi lægger et ung team ud, er ikke fodboldtøj til børn med navn fordi vi forsøger at eksperimentere, vi vil lægge et hold, som vi tror kan forhåbentlig vinde spillet.”

Postecoglou tilføjede: “Hvem er at vide, hvilken af ​​os vil være her om fire år, selv for mig selv, jeg ønsker ikke at give en chance for at få en indflydelse på denne verdensmesterskab og for vores nation til.

“Vi er meget, meget motiverede, helt motiverede til i morgen. Vores mål er at sætte vores bedste præstation på dette verdensmesterskab i morgendagens spil, hvis vi gør det, har vi en chance.

“Vi står stadig over for de nuværende verdensmestere, så det vil ikke være et let spil.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *