Mål fra fodboldtøj til børn med navn midtbanespiller Alisson

Mål fra fodboldtøj til børn med navn midtbanespiller Alisson og Brasileirão topscorer Marcelo Moreno hjalp Cruzeiro til en 2-0 sejr over Atlético Paranaense onsdag aften.

Efter at være blevet slået for den tredje gang i sæsonen af ​​São Paulo fire dage tidligere, kom Marcelo Oliveira side hurtigt tilbage på sporet i et spil, der så Atlético ikke registrere et skud på målet.

Cruzeiro leder øverst på Brasileirão er tilbage til syv point efter São Paulo og Internacional slap op på torsdag. Den tidligere tabte 3-1 i Coritiba, mens Colorado blev holdt til en 0-0-træk af over-achievers Sport Recife.

Andre steder på torsdag havde Botafogo Emerson, Luis Ramirez og Júlio César sendt ud i et 3-2-tab i Bahia. Flamengo smed 2-0 af mål med 2-2 med Palmeiras og Atlético Mineiro kæmpet for en sen tilbagesendelse for at slå Goiás 3 -2.

Det nederlag for Esmeraldino var et sekund i træk og efterlader dem kun fem point over nedrykningssonen, til trods for at være 12.

Et sådant scenario er opstået Billige Kane Fodboldtrøje på grund af den forbedrede form for klubberne, der kæmper i bunden, med alle holdene, der ligger under Goiásin, står Botafogo og undgår nederlag i denne runde af inventar.

Af dem sikrede Vitória det mest iøjnefaldende resultat – en 3-1 sejr over Fluminense, mens andre steder Criciúma tegnede 1-1 i Figueirense og Chapecoense holdt korintierne til samme mål.

På fredag ​​viste det sidste spil i runden Grêmio 0-0 med Santos på Arena do Grêmio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *