Hovedcoach Vincenzo Billige Fodboldtrøjer Børn Montella har indrømmet

Hovedcoach Vincenzo Billige Fodboldtrøjer Børn Montella har indrømmet målmand Neto er ikke 100% egnet til Fiorentinas UEFA Europa League kvartfinale første runde mod Dynamo Kyiv.

Den tidligere Brasilien under 23 internationale – capped to gange – havde været ude af favør siden erklærede, at han havde til hensigt at forlade klubben, når hans kontrakt udløber i juni, men blev bragt tilbage til holdet af Montella på grund af en skade på erstatning Ciprian T ? t? ru? Anu.

Neto er gået på at spille elleve sammenhængende spil i alle konkurrencer efter T? T? Ru? Anu’s tilbageproblem, men nu kan Montella være uden både han og rumænsken for turen til Kiev.

“Begge vores målvagter er ikke i top fysisk tilstand,” sagde han, som rapporteret af hjemmesiden Football Italia.

“Både Neto og [Ciprian] T? T? Ru? Anu er ikke 100 procent, så mit råd til Dynamo-spillerne må ikke komme for tæt på målet, bare gå fra halvvejslinjen!”

Neto blev underskrevet af Billige James Fodboldtrøje Fiorentina fra Atlético Paranaense for et indberettet gebyr på 3,5 millioner euro i januar 2011.

Den 25-årige er gået på at lave 90 optrædener indtil videre til klubben og vil fungere for fjerde gang i UEFA Europa League denne sæson, hvis han starter på NSC Olimpiyskiy Stadium på torsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *