Køb Fodboldtrøjer Tidligere Real Madrid forsvarer Roberto Carlos frygt

Køb Fodboldtrøjer Tidligere Real Madrid forsvarer Roberto Carlos frygt for fremtiden for Anzhi Makhachkala.

Den 40-årige var assisterende leder på den Dagestan-baserede klub i to år, før han forlod at tage ansvaret for tyrkiske side Sivasspor tidligere i sommer.

Ejer Suleyman Kerimovs drastiske nedskæringer har revet sit overdådigt samlede hold fra hinanden.

En række stjerner, herunder Samuel Eto’o og Willian, som kom til Chelsea, har forladt klubben de sidste to måneder, mens Guus Hiddink trådte tilbage som manager i slutningen af ​​juli.

Roberto Carlos frygter, at Asset stripping og manglende lederskab kunne se Anzhi kollapse.

“Jeg plejede at sige:” Hvis Guus Hiddink og jeg forlader, vil hele kommandostrukturen kollapse, “fortalte han Sport Express.

“Men jeg troede ikke, at det ville Billige Manchester City tøj til børn ske så snart. Hvis jeg havde opholdt sig hos Anzhi, ville det ikke ske. Teamet har simpelthen ikke tilstrækkelig erfaring.

“Makhachkala vil se latterligt ud i Europa League, medmindre de ansætter en god træner og en god sportsdirektør. I dette tempo vil klubben kollapse de næste to år.”

Anzhi-holdet kan stadig prale med brasiliansk Jucilei og Ewerton, men de skal endnu vinde et spil i denne sæson, idet de kun har sikret tre point fra deres første syv kampe i den russiske Premier League.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *