liverpool tøj børn Selvom 2017-versionen af den

liverpool tøj børn Selvom 2017-versionen af den halvårlige Gold Cup kunne ses som en udvandet turnering, hvor Mexico kommer med et reservehold og Costa Rica, der håndterer skader, vil USA stadig gøre krav på titlen som tophold i CONCACAF. Og amerikanerne er nu tættere på at matche Mexicos syv titler med seks af deres egne, siden konkurrencen begyndte i 1991.

Mens Klinsmann ønskede at bygge sine hold op omkring europæisk-baserede amerikanere og ofte undgik MLS-spillere, der førte til offentlige stridigheder, har Arena gjort det klart fra sin første dag tilbage, at MLS-stjerner ville spille en stor rolle i hans hold fremad. Under Gold Cup og kvalifikationen greb Arena dybt ind i spillerpuljen og fik det bedste ud af de tilgængelige spillere.

Et uerfarent hold bragte USA gennem gruppespillet med et par sejre og uafgjort, og så var det tid for Arena at hente de store kanoner ind for at afslutte jobbet. Ved at udnytte en regel, der tillader hold at hente op til seks erstatningsspillere forud for knockout-runden, tilføjede Arena veteranerne Clint Dempsey, Jozy Altidore, Michael Bradley og Tim Howard.

På vejen til finalen bar Altidore, Dempsey og Bradley læsset som holdets playmakere, hvor enten en eller to af dem spillede en rolle i fodboldtrøjer USA’s fire mål i kvartfinalerne og semifinalerne. Howard, der stadig er stærk som 38-årig, holdt nullet, da begge kampe endte med 2-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *