liverpool tøj Real Madrid mener, at situationen

liverpool tøj Real Madrid mener, at situationen vil ligne situationen for David de Gea tilbage i 2015, en sommer, hvor klubben var fuldt ud i jagten på den spanske målmand.

I det scenarie begyndte Manchester United ikke forhandlingerne før kl. 13.00 den sidste dag i transfervinduet, og forhandlingerne endte med at mislykkes, da de to sider velkendt ikke gennemførte alle dele af aftalen i tide.

Forskellen denne gang er, at der er et anstrengt forhold mellem Pogba og Man Utd fans, hvor midtbanespilleren allerede har udtalt sine intentioner om at forfølge noget nyt.

En anden variabel er forskellen i transfervinduer, da markedet lukker i England den 8. august, mens Spaniens vindue lukker næsten en måned senere.

Den spanske side forventer, at situationen trækker ud lige indtil vinduet lukkes, og en Los Blancos-kilde tilføjer: “Sommeren er ret lang.”

Real Madrid er forberedt på det faktum, fodboldtrøje med eget navn børn da de selv har forretninger at gøre, før de foretager nogen form for store penge-bevægelser for franskmanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *