juventus tøj børn Den tidligere United-forsvarer

juventus tøj børn Den tidligere United-forsvarer sagde til BT Sport: “Der er forskellige typer ledere – der er folk, der er vokale og organiserede, når bolden er ude af spil, organiserer de sig og kommer i de rigtige positioner på banen.

»Det er én type leder. En anden er som en Steven Gerrard, der organiserer sig ved at gå ud og lege og gå foran med et godt eksempel.

“Der er meget forskellige slags ledere i spillet, og jeg tror ikke, at Manchester United har nok ledere generelt over hele linjen.

“Han [Fernandes] falder i kategorien at gå foran med eksempel, at gå ud og sætte mål og skabe masser af chancer.

“Han er en fantastisk spiller – 31 mål involverede nu i 33 kampe. De har brug for mere af den type, ikke kun med hensyn til output, men i faktiske personligheder og karakterer for at få dem igennem vanskelige stadier.”

Ferdinands kommentarer kommer en uge efter, at den tidligere United-kaptajn Keane fortalte Sky Sports på baggrund af et forglemmeligt 1-0-nederlag til Arsenal for De Røde Djævle: “Du spiller i United, fordi du forventes at bryde disse hold ned, du” Forventes du at løbe tilbage, forventes du at smøge ærmerne op. Det er, fodboldtrøjer børn hvad karakterer i Manchester United handler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *