liverpool babytøj Det var ham, der under corona

liverpool babytøj Det var ham, der under corona-lockdownen gik i spidsen for at organisere #PlayersTogether-initiativet, som har set Premier League-fodboldspillere indsamle millioner til NHS og andre tilknyttede formål. Han blev, ifølge Bournemouth-anfører Simon Francis, “kaptajnernes kaptajn”, oprettede en WhatsApp-gruppe for de 20 Premier League-skippere, førte Zoom-opkald for at diskutere donationsplaner og, med Francis’ ord, “gav han et godt indblik i hans lederskab færdigheder.”

Den side, lederskabet, har udviklet sig naturligt, siden han blev udnævnt til Liverpools kaptajn i 2015, og tog over efter den legendariske Steven Gerrard.

“Det er altid på samme måde i livet, folk skal vokse i nye roller,” siger Klopp. “Det var han nødt til at gøre. Det [at være Liverpool-anfører] var det sværeste job, du kan have. Efter Stevie, uanset hvilken måde den person, der gjorde jobbet, gjorde det, ville det blive svært.

“Hendo voksede i den rolle, og nu er han formentlig en rollemodel for den næste generation af Liverpool-anførere. Han blev en mand, aldersmæssigt, og han blev en ordentlig kaptajn. Efter sin karriere, når han ser tilbage, er der mange grunde til, at han skal være stolt.”

Han bliver stadig kritiseret og tvivlet. Måske vil han altid være det. Han vil aldrig være Gerrard eller Graeme Souness. Han bliver aldrig De billige fodboldtrøjer Bruyne. Der er andre, der vil begejstre mere, score mere, assistere mere, skabe mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *