messi tøj til børn Siden Neymars transfer på 222 millioner

messi tøj til børn Siden Neymars transfer på 222 millioner euro til Paris Saint-Germain sidste sommer, er den ni-cifrede barriere, der først blev brudt af Gareth Bales skifte til Real Madrid i 2013, blevet knust igen og igen. Brasilianerens træk pustede markedet så meget op, at aftaler på 100 mio.

En af de få milepæle, der mangler at blive overtrådt, er forsvarsspilleren på €100 mio., men det kan snart også være fortid, hvis Chelsea skal få deres vilje.

Blues’ kommende chef Maurizio Sarri kender Kalidou Koulibaly bedre end de fleste, efter at have styret ham i Napoli i de seneste tre sæsoner, og senegaleseren har været så stor en succes for Partenopei, at Sarri ønsker at gøre ham til statement-signeringen af sin første sommer i oplade.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
På søndag får Koulibaly endnu en chance for at vise, hvad Chelsea ser i ham, når han stiller op til Senegal mod Japan i deres anden VM-gruppe H-kamp i Ekaterinburg. Og skulle han hjælpe sin nation til tre point, vil de næsten helt Billige Fodboldtøj til Børn sikkert finde sig i at nå knockout-stadiet i konkurrencen i en gentagelse af deres første bedrift i 2002.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *