køb fodboldtrøjer Luke Shaw kommer ind i den nye sæson for at fortsætte

køb fodboldtrøjer Luke Shaw kommer ind i den nye sæson for at fortsætte, hvor han slap, efter at have fulgt op på den bedste sæson i sin klubkarriere med et flot EM, mens Aaron Wan-Bissaka er en sikker starter i højre side af forsvaret.

Harry Maguires betydning blev understreget, da han manglede på grund af en skade i slutningen af sidste sæson, og nu har den engelske midterhalf en ny partner i 34 millioner pund ($47 millioner) mand Varane.

Den største beslutning for Solskjær kommer på midten af banen. Nemanja Matic har haft en god pre-season og kunne få et nik i holderollen foran Scott McTominay og Fred.

Bruno Fernandes er sikker på sin position i start-11, uanset hvilken formation Solskjær vælger, og Paul Pogba er den bedste mulighed sammen med den produktive portugiser.

Med Paris Saint-Germain, der tilføjer deres allerede massive lønudgifter ved at underskrive Lionel Messi, virker Pogbas chancer for at flytte til Parc des Princes denne sommer små, og United er ivrige efter at beholde ham alligevel.

Hvis han kan producere de præstationer, vi så i sommerens EM, så kunne Solskjærs side have en reel chance for at konkurrere om store hædersbevisninger.

Foran i mellemtiden er Sancho sikker på, og højst sandsynligt på højre fløj, hvor United har kæmpet i lang tid. Hans alsidighed betyder dog, at han er i stand til at spille på begge flanker.

Marcus Rashford forventes at være ude indtil oktober, men når han vender tilbage fra en skulderoperation, bør han genvinde sin foretrukne position i venstre side. Han har allerede et godt forhold til Sancho, og deres evne til at spille overalt på den forreste linje kan være nøglen til Uniteds angrebssucces i denne sæson.

Når det kommer til at føre rækken, skal Solskjær vælge mellem Edinson Cavani, Mason Greenwood og Anthony Martial. Sidstnævnte har ofte undervældet fansene, men han kunne starte sæsonen foran, hvor Cavani fik en forlænget ferie og endnu ikke vendte tilbage til klubbens træningsbase.

Martial bliver sandsynligvis nødt til at nøjes med rollen som impact sub, når United er i fuld styrke, men han har imponeret i pre-season, og den franske angriber er optimistisk med hensyn til sine chancer for at genfinde sin allerbedste form efter at være blevet hindret af fitnessproblemer.

Pogba benched til store kampe?
Til kampe mod stærkere modstandere ville det ikke være psg fodboldtrøjer en overraskelse at se Solskjær vende tilbage til den mere defensive 4-2-3-1-formation, han har favoriseret siden sin ankomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *