fodbold tøj til børn Premier League-titelløbet

fodbold tøj til børn Premier League-titelløbet har “svinget massivt i Manchester Citys favør”, siger Danny Mills, da “presset er helt på Liverpool”.

Pep Guardiolas forsvarende mestre har brugt meget af 2018-19-kampagnen på at indhente.

Rivalerne på Anfield har besat førstepladsen i lange perioder, hvor Liverpools ensomme nederlag gennem 25 kampe kommer på Etihad Stadium.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
City skulle dog rykke tilbage til topmødet onsdag, da de vandt 2-0 over Everton på Merseyside for at komme tilbage foran de røde på målforskel.

Det er nu op til Jurgen Klopps side at tilbyde et svar på at blive slået ud af deres høje siddeplads, hvor de seneste udflugter har vist tegn på nerver fra en klub, der har gået næsten 30 år uden at smage titelglansen.

Den tidligere City-forsvarsspiller Mills fortalte Sky Sports om de seneste drejninger og drejninger i en spændende kamp om den hjemlige overherredømme: “Liverpool har haft lidt af en skamplet, jeg tror, det er alt, hvad det er i øjeblikket. Men presset har svinget massivt i Man Citys gunst.

“Liverpool havde en føring på ni point for ikke så længe siden, det er væk. For at City skal gå videre, selv når de har tabt for nylig, som f.eks. Newcastle-kampen, er presset nu helt på Liverpool.

“City har været der, de har gjort det, de har vundet ligaen flere gange i de sidste par år, Liverpool nærmer sig 30 år siden de sidst vandt titlen – det er den sidste lille forhindring for endelig at få den. Kan de gør det?

“Det er måske lidt troende, manageren har gjort det i Tyskland, men det er der ikke mange af disse spillere, der har gjort. Der er en eller to nerver, der sniger sig ind nu, men Peps City spiller bare.

“De er bekymrede over resultater, men han siger, at man spiller på denne måde uanset hvad, og det giver resultater i sidste ende. Liverpool har ikke den luksus.”

Liverpool, som nu kan prale af en kamp i hånden på City, vil være tilbage i aktion på lørdag, når de er vært for Bournemouth.

Et positivt resultat i den kamp vil bringe dem tilbage til toppen, juventus trøjer før Guardiolas hold tager en test hjemmedato med top-fire håbefulde Chelsea på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *