fodboldtrøjer med eget tryk Muligheden for at Barcelona sammensætter

fodboldtrøjer med eget tryk Muligheden for at Barcelona sammensætter en “Fantastic Four” af Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar og Antoine Griezmann har støtte fra Blaugrana-legenden Rivaldo.

Spekulationerne tyder fortsat på, at La Liga-giganterne kunne tilføje yderligere to superstjerneangribere til deres rækker denne sommer.

Klubpræsident Josep Maria Bartomeu har indrømmet, at Neymar vil ud af Paris Saint-Germain, to år efter at have forladt Camp Nou til den franske hovedstad.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Griezmann har i mellemtiden set tale om et skifte til Catalunya genopstå efter at have åbnet transferdøren 12 måneder efter at have smækket den.

Den tidligere brasilianske superstjerne Rivaldo ser ingen grund til, at Barca ikke skulle se på at samle en frygtindgydende frontlinje af angrebstalenter.

Han fortalte Betfair: “Messi-Suarez-Neymar-Griezmann ville være fantastisk for Barcelona.

“Et angreb med disse fire spillere ville være spektakulært, og jeg tror, det er muligt at rumme dem alle. Det ville blot være et spørgsmål om at forberede et godt system i træningen for at gøre det muligt.

“Jeg ser ikke noget problem i at spille med denne fantastiske fire på samme tid.

“Barcelona har en tendens til at have omkring 75 procent af boldbesiddelsen i en kamp, så de brugte det meste af deres tid på offensive opgaver, og det ville være sensationelt at have disse fire spillere.”

Barca-talisman Messi ville sandsynligvis glæde sig over mere hjælp på Camp Nou.

For nu reflekterer den femdobbelte Ballon d’Or-vinder dog over mere international hjertesorg med Argentina ved 2019 Copa America.

Hans drømme blev knust af Brasilien i semifinalen, hvor den tidligere VM-vinder Rivaldo tilføjede: “Lige nu burde Lionel Messi være ked af det efter at have kæmpet så meget for sit landshold og tabt igen. Argentina har ikke vundet Copa America siden 1993, og Messi ønskede denne titel meget.

“Jeg er ked af ham, da han repræsenterer så meget for fodbold, og det er skuffende at se ham ikke nå et af de resterende mål i karrieren. Men sådan fungerer fodbold, og mange europæiske spillere var også strålende i deres karrierer og vandt aldrig noget for deres landshold.

“Messi har stadig to chancer for at vinde med Argentina. Næste år vil der være endnu en Copa America, og så vil der være VM i 2022 i Qatar, så jeg tror, han har stadig to muligheder for endelig at vinde et trofæ med sit landshold.

“I dag taler folk kun om Messi, men i andre tider var Argentina kendt som et stærkt outfit med mange fremragende spillere – de var ikke afhængige af nogen. Hvis Messi havde heldet med at spille for Argentina i en anden generation, kunne han allerede have vundet noget.

“Når Brasilien møder Argentina, ved at vide, at Messi er deres bedste spiller, liverpool babytøj kan de koncentrere sig om at skabe en strategi for at stoppe ham.

“Denne gang samarbejdede Casemiro, Arthur Melo og [Philippe] Coutinho i zonemarkering, der fungerede godt. Det sker ikke i Barcelona, hvor Messi har mere frihed til at have andre store spillere ved sin side og ikke behøver at løbe baglæns for at forsvare.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *