Frankrig fordoblede til sidst deres ledelse syv fodboldtrøjer med tryk til børn minutter før pausen

Frankrig vendte tilbage til Stade de France på en spændende måde som N’Golo Kantes første internationale mål, og en Dimitri Payet-sønner hjalp overvinde Rusland 4-2 på tirsdag.
I hvad var Les Bleus ‘første kamp på Stade de France siden Paris-terrorangrebene den 13. november, gav Kante – fejre sin 25 års fødselsdag – endnu en hård præstation på midtbanen og fik værterne til en god start, mens Dimitri Payet – en anden fødselsdag dreng – også scoret i spektakulær stil for sikkert at sikre sin plads i Deschamps ‘sidste hold.
Andre-Pierre Gignac erstattede Olivier Giroud i en af ​​fire ændringer fra fredagens nederlag i nederlandsk nederlandsk nederlag og Tigres-angriberen gjorde det 2-0, og dirigerede Brasilien landsholdstrøje VM 2018 dirigentet forbi Igor Akinfeev mod slutningen af ​​første periode.
Frankrig monopoliserede besiddelse og gav Rusland lidt plads til at angribe, men de besøgende tog en tilbage fra et sæt lige før timemærket – Aleksandr Kokorin nikkede ind.
Payets glorværdige frispark gendannede to-målsætningen med 64 minutter på uret, mindre end 60 sekunder efter at have været på, kun for Yuri Zhirkov at slå tilbage kort efter.
Frankrig til sidst satte kampen tilbage uden for Rusland, da Kingsley Coman nettede sit første internationale mål med en smart finish 14 minutter fra tiden.

Frankrig spillede med frihed fra offen, flyttede bolden ubesværet på midtbanen og angreb i tal, hvilket resulterede i åbningsmål efter kun ni minutter.
Gignac knyttede godt sammen med Antoine Griezmann på kanten af ​​området, hvor sidstnævnte viste stor bevidsthed om at se Kante’s løb, der selvfølgelig styrede hjem efter først at vinde besiddelse tilbage for at starte bevægelsen.
Værterne viste stor kondition på bolden og en anden skarp bevægelse så Griezmann præsenterede en mulighed, kun for Atletico Madrid mand at trække bredt fra 20 meter.
Frankrig fordoblede til sidst deres ledelse syv fodboldtrøjer med tryk til børn minutter før pausen, da Gignac dræbte foran Kokorin for at møde Griezmanns frisparkslevering og center-forward brilliantly instruerede et dykkerhoved over målets overflade og ind i nederste højre hjørne.
Rusland halverede underskuddet i det 56. minut, da Lucas Digne – sendt til at erstatte den skadede Jeremy Mathieu bare et par øjeblikke tidligere – undlod at spore Kokorin og fremadrettet Alan Dzagoevs frispark forbi den hjælpeløse Hugo Lloris.
Payet satte Frankrig i gang igen blot et par sekunder efter at være kommet i 63. minut, og sendte et 30-yard frispark ind i øverste hjørne på fantastisk måde, men Zhirkov slog tilbage snart efter at have tappet hjem efter en darting run og cutback fra Oleg Shatov.
Frankrig sluttede endelig kampen uden for Rusland i det 76. minut, men da Coman jagede Payets pas, vendte han sig tilbage for at unddrage Akinfeev og smed derefter en stresset strejke ind i nettet af nettet for at indhente ting.