fodboldtrøjer med tryk Novotel Hotel Basel

fodboldtrøjer med tryk Novotel Hotel Basel. Godt efter midnat, og et par øl ned. Det skulle have været en fest, ikke en undersøgelse. Liverpool skulle have danset og sunget om Europa League-trofæet.

I stedet blev Jurgen Klopp og hans hold overladt til at reflektere over, hvad der kunne have været. Beklager ville blive båret tilbage til Merseyside den følgende dag.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Timer tidligere havde Unai Emerys Sevilla afsløret hver eneste fejl i de røde trup og vendt et 1-0-underskud i pausen til en 3-1-sejr. Liverpools fans havde brugt pausen i St Jakob Park på at synge The La’s sang ‘There She Goes’, men blev derefter tvunget til at se resten af kampen gennem fingrene. Der gik hun, kan man sige.

Den ‘fest’ efter kampen endte med, at Klopp leverede en trodsig adresse til sine spillere. “Vi er Liverpool!” råbte han, inden han udsendte et sidste samlingsråb. “Dette er kun begyndelsen for os,” fortalte han dem.

Det var maj 2016, og da Klopp og Emery forbereder sig på at forny rivaliseringen på lørdag i Emirates, er det værd at reflektere over, hvilken indflydelse den nat i Schweiz havde på udviklingen af Liverpool-holdet. Det var, som lederen sagde, “kun starten”.

“En dag vil alle sige, at Basel var et meget afgørende øjeblik for Liverpool FCs vidunderlige fremtid,” sagde Klopp til sin pressekonference efter kampen i Basel.

Det var en beundringsværdig kommentar i betragtning af, hvad der var gået før. Liverpool havde været sikret i 45 minutter, behageligt endda, men deres ro forsvandt fuldstændig efter pausen.

Kevin Gameiro udlignede for Sevilla kun 17 sekunder efter genstarten, Juventus tøj til børn med eget navn og spanierne løb løs. Til sidst smigrede 3-1 Liverpool.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *